Diensten

Particulier vervoer

Voor als u gemakelijk en snel vervoerd wilt worden van punt A naar B. De goed opgeleide taxichauffeurs staan voor u klaar.

CZ-Zorg

Taxi Grenszicht heeft een contract met CZ Zorgverzekeringen. Bent u CZ-klant met een machtiging om met de taxi vervoerd te worden? Dan verzorgen wij het hele financiële traject hiervoor met CZ Zorgverzekeringen. Heeft u geen machtiging kunt u toch gebruik maken van onze diensten via de straattaximeter. Ook als u bent aangesloten bij een andere ziektekostenverzekering kunt u door ons vervoerd worden. U krijgt dan na enige tijd een factuur van ons, die u naar uw verzekering moet sturen. U vereffent onze factuur als uw verzekering het bedrag heeft gestort.

WMO-vervoer

Wmo, wat is dat eigenlijk? Wmo staat voor ‘Wet maatschappelijke ondersteuning’, dat is een wet die erop gericht is om álle burgers te laten deelnamen aan de samenleving. Als het u niet meer lukt alleen auto te rijden of met het openbaar vervoer te reizen kunt u eveneens bij dit taxibedrijf terecht. Het bedrijf is in het bezit van busjes die speciaal in het teken staan van rolstoelvervoer.

Rolstoelvervoer

Binnen ons bedrijf zijn 7  busjes speciaal aangepast voor rolstoelvervoer, zodat u ook met uw rolstoel comfortabel kunt reizen met taxi Grenszicht.

Zakelijk vervoer

Maakt u vaak zakenreizen? Dan is Taxi Grenszicht een goede keuze, want met Taxi Grenszicht reist u zorgeloos naar uw luchthaven waar u stipt op tijd arriveert.

Cursussen

Natuurlijk moeten de chauffeurs regelmatig cursussen volgen om de kwaliteit optimaal te houden. Het bedrijf heeft ook zelf een gecertificeerde TX-opleider in dienst die cursussen aanbiedt. Deze cursussen zijn bedoeld voor bedrijven die het taxikeurmerk (TX-keur) willen behouden of behalen. Agressie, werktijden en het nieuwe rijden zijn facetten die onder andere aan bod komen.

Contacteer Grenszicht

Taxi Grenszicht
's Gravenstraat 372
4567 AT Clinge.


0114-312766
info@taxigrenszicht.nl

Reserveren kan via het reserveer formulier. Voor vragen & informatie kunt u terecht bij het algemene contactformulier.

Voordelen van Taxi Grenszicht

  • Altijd bereikbaar
  • Ervaren
  • Persoonlijk
  • Kwalitieit
  • Korte wachttijden
  • Aantrekkelijke prijzen

Wij rijden op de volgende tijden:

Dag: Tijd:
Maandag 7:00 - 23:00
Dinsdag 7:00 - 23:00
Woensdag 7:00 - 23:00
Donderdag 7:00 - 23:00
Vrijdag 7:00 - 24:00
Zaterdag 8:00 - 24:00
Zondag 8:00 - 23:00


LET OP!! Wel bestellen voor 23:00 u.

Met uitzondering van bestelde zakelijke ritten!