Diensten

Particulier vervoer

Voor als u gemakelijk en snel vervoerd wilt worden van punt A naar B. De goed opgeleide taxichauffeurs staan voor u klaar.

CZ-Zorg

Taxi Grenszicht heeft een contract met CZ Zorgverzekeringen. Bent u CZ-klant met een machtiging om met de taxi vervoerd te worden? Dan verzorgen wij het hele financiële traject hiervoor met CZ Zorgverzekeringen. Heeft u geen machtiging kunt u toch gebruik maken van onze diensten via de straattaximeter. Ook als u bent aangesloten bij een andere ziektekostenverzekering kunt u door ons vervoerd worden. U krijgt dan na enige tijd een factuur van ons, die u naar uw verzekering moet sturen. U vereffent onze factuur als uw verzekering het bedrag heeft gestort.

Rolstoelvervoer

Binnen ons bedrijf zijn 3  auto’s speciaal aangepast voor rolstoelvervoer, zodat u ook met uw rolstoel comfortabel kunt reizen met taxi Grenszicht.

Zakelijk vervoer

Maakt u vaak zakenreizen? Dan is Taxi Grenszicht een goede keuze, want met Taxi Grenszicht reist u zorgeloos naar uw luchthaven waar u stipt op tijd arriveert.

Cursussen

Natuurlijk moeten de chauffeurs regelmatig cursussen volgen om de kwaliteit optimaal te houden. Het bedrijf heeft ook zelf een gecertificeerde TX-opleider in dienst die cursussen aanbiedt. Deze cursussen zijn bedoeld voor bedrijven die het taxikeurmerk (TX-keur) willen behouden of behalen. Agressie, werktijden en het nieuwe rijden zijn facetten die onder andere aan bod komen.

Contacteer Grenszicht

Taxi Grenszicht
's Gravenstraat 372
4567 AT Clinge.


0114-312766
info@taxigrenszicht.nl

Reserveren kan via het reserveer formulier. Voor vragen & informatie kunt u terecht bij het algemene contactformulier.

Voordelen van Taxi Grenszicht

  • Altijd bereikbaar
  • Ervaren
  • Persoonlijk
  • Kwalitieit
  • Korte wachttijden
  • Aantrekkelijke prijzen

Wij rijden op de volgende tijden:

Dag: Tijd:
Maandag 7:00 - 22:00
Dinsdag 7:00 - 22:00
Woensdag 7:00 - 22:00
Donderdag 7:00 - 22:00
Vrijdag 7:00 - 23:00
Zaterdag 8:00 - 23:00
Zondag 8:00 - 22:00

LET OP!! Wel een uur voor het einde bestellen.

Met uitzondering van bestelde zakelijke ritten!